5 Tips about διαχειριση φημης You Can Use Today

αντιμετωπίσουμε το ζήτημα που είχει προκύψει. Να θυμηθώ όμως εδω πέρα

Ωστόσο, τα νταβαντούρια είχαν ξεκινήσει από τη Δευτέρα. Η μόνη απόφαση που έλεγε ξεκάθαρα "δεν θέλουμε ιδιωτικούς ή δημόσιους φύλακες" ήταν αυτή της Ιατρικής. Η άποψη αυτή στηρίζεται στο οτι η συζήτηση για τοποθέτηση φυλάκων δεν γίνεται σε ένα "ουδέτερο" πανεπιστήμιο.

γιατί έχουν ποινικοποιηθεί οι αγώνες του συλλόγου, γιατί πέρυσι το

σ.  και μαλλον παιρνεις και ως δεδομένο οτι εχεις παντα τη σωστη γραμμη και προχωραμε μπροστα ως πεφωτισμένοι

εκαναν τις καταληψεις που σπανε τα οργανα συνδιοικησης και τα γνωστά σε

Rewards also exist relating to pictures. Digital imaging will decrease the need to have for Bodily contact with first images.[20] In addition, digital imaging generates the potential for reconstructing the Visible contents of partly ruined pictures, As a result reducing the likely that the initial can be modified or wrecked.

Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Το σημαντικό τελικά είναι μετά από αυτό το γεγονός να μην πέσουμε στην πολύ εύκολη διαδικασία να αποποιηθούμε τις ευθύνες μας. Όπως είπα είναι λάθος να μιλάμε για νίκη, γιατί έτσι όχι μόνο ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου αλλά ακυρώνουμε και την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνουμε αυτοκριτική: είναι νίκη που θα μπουν οι δημόσιοι φύλακες; είναι νίκη οτι το λοκ άουτ μπορεί να ξαναεφαρμοστεί; Τέλος πάντων για να μην επανέρχομαι, το ζήτημα είναι αν από του χρόνου οι συλλογικότητες και ο ανένταχτος κόσμος θα βρεθούν για να κανονίσουν μία δράση. (Φυσικά αυτό απαιτεί πρώτα σαφή τοπόθετηση για το ζήτημα της φύλαξης.) Οι συνελεύσεις του Γενάρη θα κρίνουν πολλά

απέναντι στην ευκολή λογική του "μαζευομαστε η ελιτ των κινημάτων και  των επαναστάσεων"  και οι αλλοι  θα ακολουθήσουν αφου δουν ποιος ειναι ο σωστος δρόμος, απαντω τα εξής:

    Ξεχάσαμε όμως ότι το λοκ-αουτ είναι απλώς μια φόρμουλα για να περάσουν τις μαλακίες τους, και με τις διαφωνίες και τις αντιδραστικές τοποθετήσεις από πλευράς κάποιων παραμερίσαμε το βασικό που ήταν και στην ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ σύγκλητο, που ήταν αυτό από όπου ΑΡΧΙΣΕ το γαϊτανάκι με τα λοκ αουτ.

παρέμβαση για ολικούς αρνητές στράτευσης (θεσσαλονίκη)

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Αφού ξέρεις να ανοίγεις το στοματάκι σου εδώ μέσα και να μηλάς για πλάτες αναρχικών/ΚΟΕ γιατί δεν το κάνεις στις συνελεύσεις και στους διαδρόμους όταν κραζόμαστε μεταξύ μας ;

δεξιός more info οπορτουνισμός με τον εξίσου δεξιό αριστερισμό σε πολιτικό

του πληθους των εξωσυγκλητικων φοιτητων το οργανο αποφασησε οτι απο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *